Tractoren

T8-01

T8 serie

De New Holland T8 is bij uit stek het werkpaard in het hogere Pk segment. Deze tractor is door zijn lange wielbasis uiterst stabiel zowel in het land als op de weg. Ondanks de lange wielbasis is de T8 zeer wendbaar. Door de ruime geluidsarme cabine is de T8 een tractor waarmee u 24 uur per dag comfortabel mee aan het werk kunt. De T8 is New Holland's krachtigste tractor beschikbaar met de Full-powershift.

t7

T7 serie

De New Holland T7 serie heeft 9 modellen, uiteenlopend van 125 Pk tot maximaal 269 Pk. De T7 serie voldoet aan de strenge milieu eisen door het gebruik van SCR technologie. Dit betekent dat de motor op schone lucht draait waardoor er optimale prestatie worden geleverd tegenover een laag brandstof verbruik. De cabine van deT7 tractor is ontworpen voor een zo hoog mogelijk gebruiksgemak voorbeelden hiervan zijn de Sidewinder II armleuning en de Horzone cabine met een geluidsniveau van slecht 68 dB. Door de keuze uit semi-powershift, full-powershift en een continu variabele transmissie (CVT) is deze trekker geschikt om aan al uw specifieke bedrijfsbehoefte te voldoen.

t 6.jpg 2

T6 serie

De New Holland T6 serie bestaat uit 7 modellen waarbij productiviteit voorop staat. Zo kunt u de T6 opmaat uitrusten met productiviteitsbevorderende opties. Heeft de T6 de pittige viercilinder of juist de krachtige zescilinder in combinatie met de Electro Command  semi-powershift transmissie. Hij voelt zich in alle werkzaamheden thuis of het nu gaat om transport, landwerk, activiteiten op het erf of met het vee.


T5

T5 serie

De New Holland T5 is zo ontworpen dat hij standaard inzetbaar is voor talloze toepassingen. de T5 voelt zich perfect thuis in het veld, op de straat en op het erf. Door zijn ontwerp is hij moeiteloos inzetbaar voor transportwerkzaamheden, aftakaswerk, hefwerk en zelfs voor openbare werken en onderhoud aan tuinen en parken. De T5 motoren voldoen aan de strenge milieueisen, desondanks heeft hij een gewichts-vermogensverhouding van 37,3 Kg/Pk wat resulteert in uitstekende prestaties met indrukwekkende brandstofbesparing wat de T5 tot de ideale partner maakt.